Level 41, 1 Macquarie Place, Sydney

Taurus Funds Management

A reduction in office space for this corporate financial organisation meant a new and clever way of incorporating breakout collaboration space and additional luxuries, including gym and showers.

The reception area was designed to create suspense and interest, by concealing magnificent harbour views with an interesting plant feature wall, and then revealed upon entering the boardroom and meeting room. Featuring Italian designer furniture pieces, rustic tile flooring and luxurious feature carpet which provided the reception area an overall earthy feel, tying in well with the company philosophy and identity.

An impressive corporate graphic is featured in the boardroom, engraved on a wall with a 3 dimensional effect. Glass partitions throughout the open plan office maximises on the impressive and vast harbour views, also providing a light and airy feel.